TP-LINK HS100 WLAN csatlakozó aljzat, okos dugalj

GeneSYS cikkszám:
  • TP-LINK HS100 WLAN csatlakozó aljzat, okos dugalj
A kép illusztráció! Amennyiben bizonytalan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ha sürgős a rendelése, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot velünk. Ne induljon el üzletünkbe a termékért mielőtt értesítenénk Önt.
  • Gyártó: TP-LINK
  • Cikkszám: 779633
  • Készlet információ:
  • Garancia: 12 hónap
  • 9 500 Ft

  • Nettó: 7 480 Ft

WLAN csatlakozó aljzat, HS100

Vezérelje készülékeit kényelmesen okostelefonról - bárhol és bármikor
Kapcsolja készülékeit be és ki automatikusan, különböző időpontokban
Véletlen szimulátorként is használható

Az elektronikus készülékek egyszerű kezelése - bárhol és bármikor
A WLAN HS100 csatlakozóaljzattal az otthonában lévő elektronikus készülékeket kényelmesen vezérelheti okostelefonjáról - mindegy hogy mikor és mindegy hogy honnét.önnen Sie alle elektronischen Geräte in Ihrem Zuhause bequem über Ihr Smartphone steuern – egal zu welcher Zeit, egal von welchem Ort..

Kapcsolja a világítást be és ki időterv szerint. Így a betörő számára azt a látszatot keltheti, hogy otthon van, noha ön éppen nyaral. Kapcsolja a nappaliban a világítást kényelmesen okostelefonnal akkor is, ha már az ágyban fekszik vagy az összes lámpát automatikusan lekapcsolhatja pl. éjfélkor. Indítsa a napot reggelenként úgy, hogy még az ágyban kiadja az utasítást a kávéfőzőnek.

Jutott már eszébe útközben, hogy vajon kikapcsolta-e a vasalót? A TP-LINK WLAN dugaszoló aljzatával nem kell emiatt többet idegeskednie. Állítson be egyszerűen egy időkorlátot az időkapcsoló órában, és az elektronikus készülékei automatikusan kikapcsolnak.

Modern, elegáns és feltűnés mentes. A WLAN csatlakozó aljzatra elegáns, letisztult formatervezés jellemző. Így tökéletesen illeszkedik bármilyen lakókörnyezetbe.

Jellemzők:
Időtervek létrehozása: Kapcsolja készülékeit automatikusan különböző időpontokban be és ki - pl. napkeltekor és napnyugtakor · Véletlen üzemmód: Kapcsolja a világítást különböző időpontokban be és ki, azt a látszatot keltve, hogy valaki otthon van · Egyszerű beállítás és kezelés: Csatlakoztassa a WLAN dugaszoló aljzatot a WLAN-hoz és töltse le az ingyenes Kasa appot · Amazon Echo beszédvezérlés: Az Amazon Echo (külön beszerezhető) segítségével a csatlakoztatott készülékek beszéddel is vezérelhetők · Otthonának intelligens vezérlése

Műszaki adatok:
Alkalmazási terület: Beltér · Frekvencia: 2.4 GHz · Ház automatizáció: Rádiójel vezérlésű dugaszoló aljzat · Kapcsolási teljesítmény (max.): 3680 W · Méret, magasság: 66 mm · Méret, mélység: 77 mm · Méret, szélesség: 100 mm · Szerelési mód: Köztes dugó · További műszaki adatok: WLAN szabvány: IEEE 802.11 b/g/n · Max. terhelés: 16 A · Súly: 130 g · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma:
WLAN csatlakozó aljzat, HS100 · Használati útmutató.